Badyan Karpatske bylinky 20 g
Kód: AE-839Detailní popis produktu
Badian se přidává do pečiva, ovocných polévek, pudinků a ovocných nápojů. Přidání badiánu do třešňového džemu nejenže zlepšuje chuť výrobku, dodává mu zvláštní svěžest a zintenzivňuje chuť, ale také pomáhá lépe zachovat přirozenou barvu a vysokou kvalitu džemu. Někdy se badanja přidává do vanilkových pokrmů, jako jsou nákypy, tvarohové koláče a velikonoční pečivo. Používá se také k ochucení drůbeže a vepřového masa. Do sladkých pokrmů lze přidat badián 5-10 minut před vařením, ve vroucí tekutině a přikrytý pokličkou, aby byl pokrm nasycený. Jako samostatné koření se badián používá při výrobě různých nápojů, především vodek, likérů a tinktur.
Složení: badian.
Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.